Det är svårt att misslyckas med den här rätten
Flygande Jacob (4-6 port.)
3 dl grädde
1 dl chilisås
1 st grillad kyckling (kolla vad de kryddat kycklingen med så den är glutenfri)
1 banan
Italiensk salladskrydda
1 paket Skivad bacon
Jordnötter
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Bena ur kycklingen och dela den i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form
- krydda med italiensk salladskrydda så att kycklingen blir grön 😜
- klipp baconet i småbitar, om man vill kan man försteka i stekpanna. strö över kycklingen
- skiva bananen och lägg ned den i formen
- Blanda grädde och chilisås i ett litermått eller liknande och rör om så att chilisåsen är väl blandad i grädden. Häll över i formen och se till att det täcker kycklingen annars blir den torr.
- Jag brukar servera jordnötterna för sig eftersom jag är allergisk. Men finns ingen allergiker så blir det en annan smak om de strös över kycklingen och är med in i ugnen.
- gräddas i 30-45 min.
Serveras med ris och grönsallad
