Lammkotletter med örtrubbing

Kötträtter Recept mat
 Lammkotletter med örtrubbing
 
 
6.                    Lammkotletter
4.                    Vitlöksklyftor
                       Färsk rosmarin 
                       Färsk timjan
                       Torkad oregano
                       Salt och peppar
                       Olja till stekning
 
  1. Hacka örterna och blanda dem med de pressade vitlöksklyftorna och salt
  2. Gnugga in örtblandningen på lammkotletterna 
  3. Strek dem i oljan ca 3 minuter på varje sida. Lägg sedan alla kotletterna i pannan, sänk värmen och låt dem puttra några minuter, tills köttet lossar lätt från benet. 
  4. Ta upp kotletterna och slå lite grädde i stekpannan och låt det puttra ihop till en sås. Red med maizena om du vill ha en tjockare sås.  
 
 
Lamm, Lammkotletter, Oregano, Rosmarin, Timjan, Vitlök;

Kommentera inlägget här: